Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
manufacturing.jpg

Sprutlackerare till SAAB

Linköping, Sweden
Closing date: 23 June 2024

Vad du blir en del av

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats

Din framtida utmaning

Saab Aeronautics står inför en spännande utmaning att tillverka och leverera framtidens produkter inom militär och civil produktion. I rollen som sprutlackerare till Aeronautics serieproduktion är det en varierande vardag som ställer krav på personlig flexibilitet för att nå avdelningens mål. Du kommer att vara en del av ett lagarbete som innehåller ritningsläsning, maskering och sprutlackering. Du blir en medlem i en målstyrd grupp som påverkar sin egen vardag genom egenkontroll, prioriteringar och stort ansvar för kvalité och leverans. Med de höga krav som ställs på arbetsprocessen dokumenteras även samtliga processparametrar i produktionssystemen IFS och ERP.

Tjänstens arbetstid är 2-skift

Den du är idag
Rollen som sprutlackerare innebär dagligt samarbete och kommunikation med andra, så du bör vara flexibel och serviceinriktad. Som person ser vi att du är positiv, drivande och har en vilja att utvecklas. Du kommer att arbeta med känsliga processer så det är viktigt att du är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete. Du har förmågan att ta egna initiativ, uppskattar att komma med idéer och strävar efter förbättringar i ditt arbete.


För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna ser vi att du;

  • Har erfarenhet av sprutlackering
  • Är en lagspelare som trivs med att jobba i team och är lätt att samarbeta med.
  • Har ett sinne för kvalitet och ett öga för detaljer
  • Har erfarenhet av ritningsläsning, både i pappersform och i 3D-format, kunskap i IFS och ERP är meriterande
     

Det krävs även att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassning kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar Saab med Skill. Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum gått ut. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

 

Välkommen med din ansökan!