Skip to content Go to main navigation Go to language selector
manufacturing.jpg

Systemprovare

Göteborg, Sweden
Closing date: 9 December 2022

Nu söker vi provare till vår produktionsenhet Systemprov.

Din roll

Du kommer bli en del av vårt produktionsteam som ansvarar för av leveransprodukter för våra olika mark- och sjöradarsystem.

Produktionsenheten Systemprov ansvarar för:       

  • Provning av antenner

  • Sensor- och systemprov

  • Service och garantiåtaganden

Arbetet är slutfasen på en längre förädling där vi provar slutprodukten innan leverans. Som en del av Systemprov kommer du att få en helhets bild av våra system och arbetet sker ofta i tätt samarbete med en rad intressenter.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av provning. Vi tror att du är gediget lösningsorienterad och tar ett stort eget ansvar för att driva ditt arbete i mål.

Dina personliga egenskaper är viktiga och vi ställer stora krav på samarbetsförmåga då arbetet bedrivs i teamform där vi alla tar ansvar för kvalité och leverans. Du har förmåga att hantera ständiga förändringar i flödet och har lätt att kommunicera.

Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning eller erfarenhet provning och att du har förmågan att genomföra mätningar med instrument.

Att du kan behärska engelska i både tal och skrift samt att du kan resa inrikes och utrikes ser vi som ett plus.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

Vad du blir en del av

Produktionsenheten Systemprov ansvarar för provning av slutprodukter innan leverans inom vår verksamhet Production.

Som en del av Systemprov kommer du att få en helhets bild av våra system och arbetet sker ofta i tätt samarbete med en rad intressenter. Vi är idag 14 personer i denna verksamhet. Rollen tillhör IF Metalls avtalsområde.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Vill du lära känna vår verksamhet och personal lite bättre? Här kan du hitta berättelser från några av våra anställda.