Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Underhållstekniker till Saab

Location
Karlskrona, Sweden
Closing date
22 July 2021
Apply for this job!

Saab representerar spetskompetens i världsklass inom det örlogsmarina segmentet - både över och under vattenytan. Vi konstruerar, bygger och vidmakthåller ubåtar och örlogsfartyg baserade på avancerad smygteknik. Våra kunder finns inom svenska Försvarsmakten men även inom utländska försvarsmakter och företag. Vi erbjuder dig goda möjligheter att utvecklas tillsammans med oss och att arbeta med den senaste tekniken inom det marina området. Din vilja till utveckling och dina personliga egenskaper väger tungt när vi nu utökar vår avdelning.
 

Din framtida utmaning
Att arbeta i vår produktion ställer krav på dig som medarbetare. Den utmanande arbetsplatsytan ombord gör samarbetet över avdelningsgränserna vitalt. Arbetet innebär nyinstallation, underhåll, reparation av installationer. Därför bör du ha en förmåga att samarbeta och uppfatta hur ditt arbete kommer att påverka dina arbetskamraters arbete. Vi söker nu underhållstekniker det är ett spännande och utmanande arbete och med goda möjligheter till framtida utvecklingsmöjligheter.
 

Den du är idag
En glad och positiv kille eller tjej med stort driv som vill arbeta med underhåll av vår produktionsutrustning. Du har en gymnasieutbildning inom underhåll/el/mekanik eller motsvarande. Arbetstiderna är dagtid, skift kan förekomma.

Som Underhållstekniker ingår du i vårt hjälpsamma och trevliga team av elektriker, mekaniker och specialister. Tillsammans utför vi förebyggande och avhjälpande underhåll på Saab Kockums produktionsmaskiner. I arbetet ingår förebyggande underhåll, ombyggnationer samt mekanisk felsökning och reparationer. I dina arbetsuppgifter ingår även en del administrativt arbete i vårt underhållsystem IDUS. Som Underhållstekniker arbetar du nära vår kund, produktion. Arbetet är väldigt varierande och du har goda möjligheter till vidareutveckling, viktigt att du har viljan att lära dig nytt.

Att uttrycka dig i tal och skrift i svenska och engelska är inga problem, innehar minst B-körkort och god grundläggande datorvana.

Vi ser att du är ansvarstagande, ordningssam och strukturerad.
Har gedigen kunskap inom mekanik, hydraulik, pneumatik
Erfarenhet av svarvning och fräsning, svetsning (varierande metoder)
Har förmåga att jobba i grupp så väl som självständigt.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra på visst medborgarskap.
 

Om Saab
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

I denna rekrytering samarbetar Saab med Skill, Har du frågor kontakta ansvarig rekryterare Nina Torebrink, 0455–10405 nina.torebrink@skill.se Oscar Anderberg, 0455–315363, oscar.anderberg@skill.se