Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
Installation in HQ

Vill du börja jobba hos oss i Arboga?

Arboga, Sweden
Closing date: 31 August 2024

Redo att hitta din grej? Testa nytt, utbyt erfarenheter och upptäck vad du verkligen gillar att göra.

Din roll

Är du ingenjör eller har motsvarande teknisk bakgrund, med några års erfarenhet och vill utvecklas tillsammans med Saab? Då kan du vara den vi söker!

Vi letar efter dig, både med bred eller djup kunskap inom olika tekniska kompetensområden. Vi välkomnar ansökningar från kandidater med varierande erfarenhetsnivåer, från nyutexaminerade till seniora yrkesverksamma. Oavsett vilken roll du får, kommer du att ha möjligheter att bygga ett omfattande nätverk, både internt och externt.

Du kanske jobbar med en inriktning mot teknik, projektledning, inköp, försäljning, ekonomi, kvalitet eller ledarskap?

På Saab i Arboga finns två av fyra affärsområden representerade – Aeronautics och Surveillance. Aeronautics levererar avancerade flygplanssystem inom civil- och militär luftfart. Surveillance levererar olika former av övervakningssystem i kombination med ledningsfunktion som skyddar länder mot olika former av hot.

I en spännande och varierad arbetsmiljö verkar vi, oavsett yrkesroll, tillsammans mot ett och samma mål; att skapa ett tryggare samhälle. Saab är rätt företag för dig som söker en långsiktig och professionell arbetsgivare där du får möjlighet att bidra med din kompetens för något större!

Din profil

Du är en nyfiken person som gillar att arbeta i team och som ständigt vill utmanas, utvecklas och leverera.

Vill du bli en del av oss? Då kan du spana in våra lediga jobb eller skicka in en öppen intresseanmälan här som innehåller ett CV och ett personligt brev.

Vänligen observera att annonsen kommer att ligga ute över sommaren och ansökningarna behandlas i början av september.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här