Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
Installation in HQ

Vill du vara med och utveckla framtidens elektronik?

Linköping, Sweden
Closing date: 30 June 2024

Tror du också att riktigt bra resultat uppnås bäst i team där kollegor stöttar, ställer upp och respekterar varandras olikheter? På Saab är teamwork mer än våra gemensamma mål - vägen dit är minst lika viktig. Vi litar på varandra och delar både tankar och skratt. Att ha roligt på jobbet är en del av ekvationen. Här uppskattas din röst och du får vara som du är. Välkommen till samarbete när det är som bäst.

 

Din roll

Som ingenjör på Saab kommer du och ditt team vara involverade under hela produktens livscykel, vara en viktig pusselbit i vår resa mot nästa generations försvarssystem. Våra kreativa och innovativa team inom elektronik väntar på dig för att tillsammans utforska och utveckla den senaste tekniken. Oavsett om det handlar om att designa kretskort, testning, utveckla eller skapa prototyper, så finns möjligheter för dig! Du kommer att arbeta med spännande och utmanande uppgifter och samarbeta med erfarna kollegor i en miljö som främjar karriärsutveckling och personlig tillväxt. Denna roll kräver samarbete, inte bara med dina närmaste kollegor, utan även projektledare, leverantörer och kunder.

 

Din profil

För att trivas hos oss tror du på en kultur av fullständig transparens, förtroende och du är öppen för att utvecklas både inom och utanför dina kompetensområden. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen tror vi att du har något av nedan.
 

·  En kandidatexamen inom elektronik, eller liknande område

·  Några års erfarenhet av att jobba med elektronikutveckling

·  Kunskap inom begrepp som VHDL, FPGA och/eller ASICS

·  Grundläggande kunskap om mättekniska system som oscilloskop, nätverksanalysator, radiosystem och/eller spektrumanalysator

·  Erfarenhet av hårdvarutestning

 

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsskyddsplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

 

Vad du blir en del av
Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här