Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
general-2.jpg

Warehouse Manager

Linköping, Sweden
Closing date: 4 December 2023

Vi söker nu en person som kan stötta lagerverksamheten i Hus 198 i Tannefors, både operativt och strategiskt. Är du intresserad? Läs mer nedan och ansök!


Din framtida utmaning

Som personalchef för lagerverksamheten i Hus 198 i Tannefors, Linköping skall du leda och fördela det dagliga arbetet i linje med verksamhetens övergripande mål och visioner.

 

Du kommer att ha personalansvar för en personalgrupp som hanterar ingående och utgående material inklusive relaterad dokumentation samt ansvar för lagerlagt material. Kontinuerligt förbättringsarbete med effektivisering och struktur för att bibehålla konkurrenskraften är tillsammans med gott ledarskap viktiga delar för denna tjänst.

 

Exempel på uppgifter

·       Budgetansvar och ansvar för lagerkostnadsställets ekonomi

·       Vara en kontaktyta för interna och externa kunder

·       Sammanställa och redovisa resurskrav och tillgängliga resurser


Den du är idag

Du behöver ha kännedom om och erfarenhet av EASA Part 21 och Part 145. Du bör ha en tidigare erfarenhet som ledare eller chef, yrkesmässigt eller i annat sammanhang.Goda språkkunskaper såväl muntligt som skriftligt i svenska och engelska är en förutsättning. Kunskaper i IFS Sherpa är meriterande och vi ser gärna att du har erfarenhet av produktion av flygplansreservdelar och lagerarbete.Utöver de formella kraven kommer kreativitet och viljan att bidra till hållbara lösningar vara det som gör att du kommer lyckas hos oss.


Körkort med behörighet B är ett krav.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.


Vad du blir en del av

Affärsområdet Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem. Vi säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av våra produkter. Läs mer om oss här

 

Som medarbetare på Aeronautics blir du en del av en organisation som präglas av mångfald, samarbete och inkluderande medarbetarskap, och där ständigt lärande och balans i livet värderas högt. Du får arbeta i en innovativ och kreativ arbetsmiljö där du har möjlighet att bygga en långsiktig och givande karriär. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här


Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.
 

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.