Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
general-2.jpg

Warehouse Specialist

Linköping, Sweden
Closing date: 26 May 2024

Vi tror att framsteg och möjligheter skapas bäst tillsammans. Välkommen till en plats där samarbete gör skillnad.

Din roll

I rollen som Warehouse Specialist blir du en del av Logistik Center i Malmslätt. Här kommer du genomföra godsmottagning, ankomstkontroller, förrådshållning och utlämning av material samt avsändning.

Rollen innebär daglig kontakt med våra kunder som främst är interna kollegor på Saab AB. Har du motivationen och viljan så finns möjligheter att driva flera av de förbättrings-/utvecklingsarbeten vi genomför inom sektionen.  

Logistik Center Malmslätt ingår i sektionen Logistik Center som även omfattar verksamhet i Arboga. Totalt är vi 30 personer som arbetar inom sektionen. I Malmslätt är vi idag 15 personer, och vi ansvarar för allt material som flödar genom Saab AB i Malmslätt där vi har tre godsmottagningar och ett stort förråd. Vi strävar efter ständigt förbättringsarbete och att göra varandra bättre varje dag.

Din profil

Hos oss är det viktigt att vi alltid stöttar och hjälper varandra att ständigt utvecklas. Rollen innebär mycket kontakt med andra gränssnitt, vilket kräver att du är ödmjuk och har en god samarbetsförmåga. Du är engagerad och tar ansvar för ditt arbete. Då vi hanterar flygande materiel är kvalitet och säkerhetsstänk viktiga ledord för oss, vilket ställer krav på att du kan arbeta på ett ordningsamt och noggrant sätt. Vi ser gärna att du är nyfiken och vill bidra vårt förbättringsarbete.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, och strävar efter att ha en sektion med flera olika typer av människor och bakgrunder.

Krav:

  • Erfarenhet av lagerarbete eller kundservice
  • God datorvana
  • Goda kunskaper i engelska

Meriterande:

  • A och B-truckkort
  • Erfarenhet av affärssystemet IFS Sherpa
  • Kunskap om farligt gods

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

Vad du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.