Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
manufacturing.jpg

Ytbehandlare

Linköping, Sweden
Closing date: 5 October 2023

I rollen som Ytbehandlare kommer du att genomföra ytbehandlingsprocesser på olika artiklar som Saab producerar. Dessa sänks ner i olika kemikalier under olika angivna tidsspann för att framkalla de egenskaper som avses för just den givna artikeln. Det finns i dagsläget flera tusen olika artiklar av varierande storlekar och former som ytbehandlas på denna avdelning. Ytbehandlingen sker till viss del manuellt och till viss del på en automatiserad lina med travers. Arbetet innefattar dokumentation av samtliga processparametrar i Saabs affärssystem vilket innebär en varierande vardag som ställer krav på såväl flexibilitet som noggrannhet.

Du kommer dagligen i kontakt med kemikalier, så användning av skyddsutrustning samt att följa direktiv och iaktta försiktighet är en självklarhet på arbetsplatsen.

Arbetstiderna är förlagda på dagtid och teamet består idag av ca 15 personer. 

Vi söker dig med rätt inställning och eget driv som har en vilja att utvecklas. I tillägg till detta ser vi att du är noggrann och strukturerad. Du har utbildning inom industri/verkstad alternativt någon form av målningserfarenhet samt kunskaper inom ritningsläsning, både i pappersform och i 3D-format. God datorvana samt goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Meriterande för tjänsten är erfarenhet inom ytbehandling samt affärssystemet ERP.

Befattning kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekomma fall, medföra krav på visst medborgarskap.

I denna rekrytering samarbetar Saab med Skill. Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum gått ut.