Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
manufacturing.jpg

Driftstekniker Warehouse & Transport

Göteborg, Sweden
Closing date: 29 February 2024

Önskar du att skapa och förnya samtidigt som du utvecklar dig själv i en utmanande miljö, kan Saab mycket väl ha förutsättningarna att få dig att växa. Vi är stolta över en vårdande miljö, där alla är olika men vi delar samma mål - att skydda människor.

Din roll

Vi söker nu driftstekniker till avdelningen Warehouse & Transport i Göteborg.

I kombination med din vanliga roll på avdelningen tillför driftstekniker arbetsuppgifter som med fokus på metoder, processer, utrustning och verktyg, innebär att:

  • Vara avdelningens första support.

  • Kunna utbilda, justera, felsöka och förbättra.

  • Underhålla utrustning och verktyg.

  • Kontakt med externa leverantörer vid behov av inköp, service, reparationer.

  • Samarbeta med övriga supportfunktioner inom Saab för att lösa ovanstående uppgifter.

  • Bidra med ständiga förbättringar till verksamheten

  • Medverka i utbildning och fadderverksamhet

  • På ett tydligt sätt kunna kommunicera status på arbetet du utför

Som materialhanterare kommer du bland annat att utföra uppgifter som att förrådslägga material, plocka material från förråd, inventera och optimera förrådslagt material.

Rollen tillhör IF Metalls avtalsområde.

Din profil

Dina personliga egenskaper är viktiga då vi har stora krav på samarbete både inom den egna gruppen och med angränsande funktioner/organisationer. Vi söker dig som är driven, ansvarstagande och en flexibel lagspelare med rätt inställning som bidrar till en positiv arbetsmiljö inom enheten.
Du behöver hantera ständiga förändringar i flödet och ha lätt att kommunicera. Planering och problemlösningsförmåga är andra styrkor du besitter.
Rollen kräver att du eftersträvar mycket goda kunskaper om avdelningens metoder, processer, utrustning och verktyg.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.  

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 20 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Läs mer om oss här

Affärsområde Surveillance erbjuder världsledande teknologi som ger lägesbilder och beslutsunderlag för försvar mot olika hot. Portföljen omfattar radar-, telekrig- och ledningssystem samt trygghets- och säkerhetslösningar. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Warehouse & Transport är en avdelning med ca 25 medarbetare. Vårt uppdrag är att förse alla produktionsenheter & projekt med material samt bistå med logistiklösningar för alla enheter. Avdelningen är en del av Lean Manufacturing & Logistics vilken tillhör Production Göteborg som finns inom affärsområdet Surveillance.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver. Våra värderingar kan du läsa om här