Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
manufacturing.jpg

Montör/kontrollant inom fiberoptiska sensorkablar

Huskvarna, Sweden
Closing date: 29 July 2024

Din roll

Som montör/kontrollant till vår produktion inom tillverkning av fiberoptiska sensorkablar kommer du bl.a. genomföra montering och kontrollarbeten. Att utföra kompletta leveransprov av kablarna kommer också att vara en del av dina arbetsuppgifter. Då vi är en flexibel organisation kan arbetsuppgifterna även innebära att montera/testa övriga produkter inom vår produktion. Inom verksamheten använder vi Office och har idag IFS som affärssystem. Du jobbar i tätt samarbete med vår planering, inköpsavdelning, kvalitetsavdelning och våra produktionstekniker. Tjänsten är belagd till vår site i Huskvarna.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av:

  • Gärna teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande
  • Kunskaper inom fiber och elektronik är meriterande
  • Goda kunskaper inom ritningsläsning
  • Montering
  • Kunskaper i engelska är meriterande

Arbetet handlar mycket om fingerfärdighet vilket innebär att finmotorik, noggrannhet och kvalitétstänk behöver vara en del av dig som person. Du drivs av att arbeta målorienterat och självgående. Vi söker dig som tar ett helhetsperspektiv för produkterna, är lösningsorienterad, vågar ta beslut och framför allt bidrar till en god stämning och teamkänsla i gruppen.
 

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. Vid befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering, finns krav på svenskt medborgarskap.
 

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Du blir en del av affärsområdet Surveillance, en del av Saab AB. Vi utvecklar och tillverkar säkerhetskritiska system och utrustningar till flygplan, helikoptrar och obemannade farkoster. Vi levererar till exempel system, apparater och programvara till JAS 39 Gripen, Boeing 787 och Airbus A400M. Många av våra produkter är utvecklade i samarbete med andra delar av Saab och externa partners.