Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Saab söker kompositarbetare!

Location
Linköping, Sweden
Closing date
6 November 2021
Apply for this job!

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Din framtida utmaning

Arbetet som kompositarbetare på Saab Aerospace Systems innebär att du tillsammans med ditt team utför tillskärning och upplägg av kompositartiklar. Teamet ansvarar tillsammans för kvalitet, leverans och effektivitet kopplat till våra produkter. Tillsammans är du och teamet också en viktig del i vårt arbete med ständiga förbättringar. Rollen kräver också ett tätt och prestigelöst samarbete med närstående avdelningar och stödfunktioner.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av:

·         Utföra upplägg/tillskärning av komposit

·         Delta i förbättringsarbete

·         Arbeta enligt våra Lean principer

Din profil
Vi söker dig som är en lagspelare och trivs att arbete i grupp där vi värdesätter gott samarbete och god stämning. Du kan ta egna initiativ, samt arbeta både självständigt och i grupp. Som person är du noggrann, ansvarsfull och säkerställer att du har god kvalitet på ditt arbete. Det mesta av arbetet bedrivs dagtid men skift kan förekomma. Vi söker dig med intresse för teknik och tillverkning. Verkstadsbakgrund och truckkörkort är också meriterande för tjänsten. Du har god vana att arbete i olika datasystem samt god kunskap i engelska.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

Vad blir du en del av

Aeronautics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Aeronautics ansvarar också för utveckling, produktion, marknadsföring, försäljning och support av Gripensystemet. Du blir en del av Saab Aerospace Systems som inriktar sig på att utveckla och tillverka avancerad flygplansstruktur.

I denna rekrytering samarbetar Saab med Skill. Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Du kan ansöka på antingen svenska eller engelska. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här