Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
Installation in HQ

Support tekniker

Göteborg, Sweden
Closing date: 6 March 2024

Är du serviceinriktad, praktisk lagd och vill ha ett varierat arbete? Då kan det vara dig vi letar efter!

Din roll

Vi söker en medarbetare som kommer vara en del av vårt härliga gäng integrations och verifiering ansvariga ingenjörer på Surface Systems. Ditt huvudsakliga ansvar kommer att vara att hjälpa till med service och underhåll av labb, system och testutrustning. Arbetsuppgifterna kommer även innebära att hjälpa till med:

  • Inköp, leveranser, planera transporter
  • Arbete med våra interna sensorsystem och fordon
  • Arbetet kommer innebära lyft av tunga objekt, men självklart kommer vi tillhandahålla utbildning och skyddskläder

Din Profil

Vi erbjuder ett varierande arbete och underbara kollegor. Egenskaper vi önskar hos dig är hjälpsamhet, serviceinriktad, flexibel, social, noggrann och har ett stort engagemang. Låter det som dig, tveka inte att sök! 

Arbetet kräver att du har B-körkort, som eventuellt kommer behöva kompletteras med behörighet för tungt släp om det inte redan finns. Vi ser även att du har:

  • Gymnasieexamen
  • Erfarenhet av likvärdigt arbete
  • Ett stort plus om du har ett intresse av att på sikt ta dig an arbetsuppgifter inom arbetsmiljö

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 20 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Läs mer om oss här

Affärsområde Surveillance erbjuder världsledande teknologi som ger lägesbilder och beslutsunderlag för försvar mot olika hot. Portföljen omfattar radar-, telekrig- och ledningssystem samt trygghets- och säkerhetslösningar. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Vill du lära känna vår verksamhet och personal lite bättre? Här kan du hitta berättelser från några av våra anställda.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.